Nieuws

Nieuws

 

Het Willibrordcentrum verschijnt regelmatig met een nieuwtje in de pers. Op deze pagina houden we u graag op de hoogte van deze nieuwtjes!

__________________________________________________________________________________________________________________________

januari 2023

Darttoernooi voor Oeganda


Lees meerJuli 2020

Schilderles in de Jozefzaal van het Willibrordcentrum bevalt de deelnemers uitstekend.

Lees meer


Maart 2019

Wederom een druk bezochte snuffelmarkt dit jaat in het Willibrordcentrum.
Voor een korte sfeerimpressie zie Hadeejer.nlMaart 2019

Ook wij doen mee met NLDoet 2019
zaterdag 16 maart gaan wij in het kader van NLDoet samen met enkele vrijwilligers de hoofdentree van ons Willibrordcentrum verfraaien.
 Februari 2019:

Snuffelmarkt op 24 maart 2019

Na al vele succesvolle edities, is er op zondag 24 maart weer een snuffelmarkt in het Willibrordcentrum. Een ruim aanbod aan onder andere elektronische apparaten, huishoudelijke spullen en meubilair. Op zoek naar iets leuks voor in of rondom huis of zomaar nieuwsgierig naar het aanbod? Kom lekker rondsnuffelen!

 

Lees meer

_____________________________________________________________________________________________________________


Januari 2019:

Rikmiddagen in het Willibrordcentrum

Zin om een potje te rikken? U bent van harte welkom in het Willibrordcentrum te Heeswijk. Samen met Vrouwen Samen Actief (VSA) organiseren de vrijwilligers van het Willibrordcentrum iedere derde woensdagmiddag van de maand een kaartmiddag, rikken. Er zijn zelfs hele mooie prijzen te winnen!

 

Lees meer

_______________________________________________________________________________________________________________


Januari 2019:

Jochem Hanssen wint darttoernooi 

Wat een spannende strijd, het darttoernooi in het Willibrordcentrum! Op 2 en 3 januari van dit nieuwe jaar kwamen maar liefst 50 deelnemers naar het Willibrordcentrum om hun dartkunsten te vertonen. Het was Jochem Hanssen die zich tot de winnaar van het toernooi mocht kronen!

 

Lees meer

________________________________________________________________________________________________________________________

 

December 2018:

Jeugdtoernooi darten op 2 en 3 januari 2019

Heb jij zin om een potje te darten? Gewoon voor de gezelligheid, of misschien wel omdat je de ambitie hebt om dartkoning Raymond van Barneveld op te kunnen volgen? Op 2 en 3 januari van het nieuwe jaar ben je van harte welkom om mee te doen aan het darttoernooi in het Willibrordcentrum!

 

Lees meer

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

Maart 2018:

Snuffelmarkt op 25 maart 2018

Op zondag 25 maart is er weer een snuffelmarkt in het Willibrordcentrum. Een ruim aanbod aan onder andere elektronische apparaten, huishoudelijke spullen en meubilair. Op zoek naar iets leuks voor in of rondom huis of zomaar nieuwsgierig naar het aanbod? Kom lekker rondsnuffelen!

 

Lees meer

__________________________________________________________________________________________________________________

 

Februari 2018:

Darttoernooi in Willibrordcentrum groot succes

Wat een gezelligheid was het op 15 en 16 februari in het Willibrordcentrum. Maar liefst 28 kinderen tussen de 8 en 16 jaar oud waren er namelijk aanwezig om hun darttalent te laten zien.

 

Lees meer

Klik hier voor de foto's

Link naar Hadeejer

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

Januari 2018:

Nieuwe activiteit in Willibrordcentrum Heeswijk: darttoernooi

Een gloednieuwe activiteit in het Willibrordcentrum voor kinderen tot 16 jaar: een darttoernooi! Op 15 en 16 februari ben je van harte welkom om jouw darttalent te laten zien.

 

Lees meer

________________________________________________________________________________________________

Januari 2018:

Voortaan iedere maand rikmiddag in Willibrordcentrum

Zin om een potje te rikken? U bent van harte welkom in het Willibrordcentrum te Heeswijk. Samen met Vrouwen Samen Actief (VSA) organiseren de vrijwilligers van het Willibrordcentrum iedere derde woensdagmiddag een kaartmiddag, rikken. Er zijn zelfs hele mooie prijzen te winnen!

 

Lees meer

________________________________________________________________________________________________

December 2017:

Oranje Fonds verrast Willibrordcentrum opnieuw!!

Het Willibrordcentrum in Heeswijk mag zich sinds de verzelfstandiging en zeker sinds de substantiële uitbreiding met een royale foyer verheugen in een groeiend aantal gebruikers, die de gastvrijheid van het gemeenschapshuis en het comfort van de diverse zalen erg weten te waarderen.

 

Lees meer

________________________________________________________________________________________________________________________________

September 2017:

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen.

De brede groep vaste gebruikers van het centrum hebben hun zaalreserveringen afgerond en de eerste verenigingsmiddagen en/of -avonden hebben al weer plaatsgevonden.

 

Lees meer

________________________________________________________________________________________________________________________________

Augustus 2017:

Nieuwe geluidsinstallatie in grote zaal operationeel.

De ontvangst van het buurtcadeau van het ORANJE FONDS in de vorm van een cheque van   € 3000 (!!) was de aanzet om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan, t.w. de aanleg van een nieuwe geluidsinstallatie.

 

Lees meer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mei 2017

Oranje Fonds reikt eerste Buurtcadeau uit in Heeswijk-Dinther

Het Oranje Fonds verrast Stichting sociaal-cultureel Willibrordcentrum

met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000. Dit is het eerste Buurtcadeau dat het Fonds uitreikt in Heeswijk-Dinther. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.

 

Lees meer

 

Klik hier voor de foto's

 

Nieuws-item op lokale omroep DTV Oss - Bernheze

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2017

WILLIBRORDCENTRUM krijgt brede ERKENNING.

Vanaf de verzelfstandiging eind 2012 heeft het WILLIBRORDCENTRUM er veel werk van gemaakt om zich als volwaardig gemeenschapshuis op de kaart te zetten. Aan de ene kant werd veel energie gestoken in de aanpassing van het gebouw waardoor aan verenigingen, bedrijven en particulieren een prima geoutilleerde ruimte ter beschikking kon worden gesteld.

 

Lees meer

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Februari 2017

Snuffelmarkt op 19 maart 2017

Op zondag 19 maart is er weer een snuffelmarkt in het Willibrordcentrum. Een ruim aanbod aan onder andere elektronische apparaten, huishoudelijke spullen en meubilair. Op zoek naar iets leuks voor in of rondom huis of zomaar nieuwsgierig naar het aanbod? Kom lekker rondsnuffelen!

 

Goed bruikbare spullen levert u na aanmelding aan. Aanmelden kan via: 06-20031590. Ook kunt u deze aanleveren op de zaterdag vóór de snuffelmarkt (18 maart), van 10.00 uur tot 14.00 uur bij het Willibrordcentrum, naast de Heeswijkse kerk. Op die dag halen vrijwilligers ook spullen aan huis op. Meld u aan via 06-20031590.

                                                                                                                                                                                                

 

Dietist Ria van Dijk in Willibrordcentrum

Iedere dinsdagochtend en regelmatig op maandagmiddag spreekuur in het Willibrord centrum. Voor info klik hier.

 

Lekker eten en tegelijk tekorten in de voeding voorkomen vind ik heel belangrijk!

Tekorten in de voeding leiden tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen, direct of op latere leeftijd.

Denk bijvoorbeeld aan diabetes, hart en vaat ziekten, maag en of darm problemen.

Met gewone, betaalbare voeding die ook nog goed smaakt kunnen veel gezondheidsproblemen worden voorkomen, verminderd of opgelost.

Op deze manier lukt afvallen en daarna op gewicht blijven meestal wel.

Ik help u graag. Met een verwijzing van een arts is de dietist opgenomen in de basisverzekering van uw zorgverzekering.

tel: 06 40 71 44 71

mail:  info@dietist-riavandijk.nl

www.dietist-riavandijk.nl

________________________________________________________________________________________________